Coronita de miel cu legume

de ianculubita in Oaie, 25 Apr 2013 | 5570 vizualizari

 

Imi place mielul gatit in orice mod;din pacate in acest an,nu-mi voi permite sa cumpar mai mult de 1-2kg!!! mai ales,ca nu am voie carne!!! daca mai e cineva in situatia mea,va recomand o reteta ieftina,usor de facut si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • coaste de miel netaiate
  • 1plic de condimente speciale pentru miel
  • 500ml vin rosu
  • 1capatana de usturoi
  • salvie
  • rozmarin
  • 50ml ulei de masline
  • legume de orice fel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita de miel cu legume:

Costitele condimentate din belsug cu praful de la plic,usturoiul pisat,sare si piper dupa gustul fiecaruia,le punem intr-un vas,rasturnam vinul,uleiul,frecam bine costitele cu tot acest amestec,acoperim vasul si-l tinem la frigider pana a doua zi.

Legumele curatate,spalate,taiate in cuburi mai mari,eu am folosit morcovi,cartofi,dovlecel,fenicul,ciuperci;intr-o tava,punem costitele vertical legate cu ata alimentara,in mijloc punem legumele si pe langa costite ce a mai ramas, frunze de salvie si o ramura de rozmarin,cine nu are poate folosi si pudra,rasturnam baitul de la marinat,acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor la foc mic1h

Se serveste costita taiata,cu legume si salata verde.

TIPS-URI

1

legumele nu se mai condimenteaza pentru ca-si ia tot ce au nevoie de la baitul costitelor

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita de miel cu legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu vin si usturoi