Cornulete (2)

de Lau in Dulciuri, 8 Sep 2011 | 4356 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • 75 g zahar
  • 4 linguri ulei
  • 150-200 ml apa calduta
  • dulceata de corcoduse
  • 1 galbenus ou
  • 2 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete (2):

Se amesteca faina cu praful de copt, sarea si zaharul. Adaugam oul batut si uleiul. Amestecam si treptat adaugam apa calduta. Framantam un aluat care nu se lipeste de maini. Lasam 15 minute sa se odihneasca

Intindem o foaie subtire, facem un cerc cu ajutorul unei farfurii si taiem triunghiuri. Punem dulceata in partea lata si unim colturile.

Le asezam in tava unsa cu ulei, le ungem cu galbenusul de ou batut cu laptele

Le dam la cuptor pana se rumenesc frumos deasupra

Le pudram cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulețe fărâmicioase cu magiun sau ”Cornuțăi cu majun” :)