Cordon Bleu

de Julie in Pui, 11 Aug 2010 | 7724 vizualizari

 

Cordon Bleu - este unul din simbolurile artei culinare franceze. Se poate pregati folosind piept de pui,peste, muschi de porc sau vita, combinate cu diverse tipuri de cascaval si sunca.
Cordon Bleu este o alegere perfecta pentru un pranz festiv!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100 g sunca
  • 100 g cascaval
  • sare, piper
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Pieptul de pui se spala ,se dezoseaza se feliaza si se bate usor,cu ciocanul de snitele,apoi se sareaza si pipereaza.  Cascavalul si sunca se feliaza. Se fac sandwich-uri din doua felii cu carne iar la mijloc o felie de cascaval si una de sunca. Se pot prinde cu scobitori .

Se bat ouale cu 2 linguri faina, sare si piper. Se trece fiecare sandwich mai intai  prin faina, apoi prin ou si la final  prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti.

Se servesc in stare calda, cu diverse garnituri din legume sau muraturi.

Pofta buna!   ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu spanac, sunca si cascaval