O mancare gustoasa care nu necesita multa munca in a-l prepara.
Curatam bine copanele de pene/puf (eu le-am parlit putin la flacara aragazului) si le spalam cu apa rece.
Intr-un bol punem condimentele din plic cu 50ml ulei de masline, omogenizam si peste, punem copanelele, amestecam bine si turnam totul in punga de la plicul de condimente impreuna cu vinul. Inchidem bine punga si o asezam intr-o tava, iar cu ajutorul unei scobitori intepam de 2-3 ori pentru a nu se umlfa. Dam la cuptorul preincalzit cca.20-30min (depinde de cuptor).
In acest timp curatam cartofii, ii spalam si ii taiem felii mai groase, presaram putina sare si ii turnam in tava dupa ce scoatem punga din cuptor si mai lasam pana se rumeneste totul frumos deasupra. Noi am servit cu sos de aioli, dar puteti alege o salata, muraturi!
Pofta buna!