Conopida pane

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2012 | 5534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g conopida
  • 3 oua
  • faina
  • apa minerala
  • sare
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Am rupt conopida buchetele si am pus-o la oparit in apa cu sare.

Cat conopida s-a scurs, am batut 3 oua cu putina sare, am adaugat faina si apa minerala.

Buchetele de conopida le-am trecut prin faina, apoi prin compozitia de ou si le-am pus la prajit in baie de ulei.

Noi le-am servit simple, doar cu gogosari murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci Pleurotus pane