Este o reteta usor de facut si foarte gustoasa! Pot fi servite ca aperitiv sau chiar si ca fel principal :)
Spalam bine ciupercile, le indepartam codita cu grija si le uscam cu un prosop curat.
Taiem carnea cubulete mici sau o tocam, la fel si cozile ciupercilor.
Pentru umplutura vom cali ceapa in 4-5 linguri de ulei pana devine sticloasa, apoi adaugam carnea. Lasam pana ce carnea se albeste si adaugam apoi coditele ciupercilor, cand acestea au inceput sa lase apa, adaugam si rosiile sau sucul de rosii, condimentam si lasam pe foc pana ce scade toata zeama.
Cand umplutura e gata o transferam intr-u bol si o lasam sa se racoreasca. Dupa ce s-a racit umplem bine fiecare palariuta de ciuprca si asezam intr-o tava in care am pus hartie de copt. Dam apoi la cuptor pentru 15-20 de minute la 180 grade. cand ciupercile au inceput sa se inmoaie scoatem si punem peste ele feliute de cascaval dupa care mai dam putin la cuptor ca sa se topeasca cascavalul.
Le scoatem, le lasam 5 minute si apoi le putem servi.
Pofta buna!!!