Anul trecut cand am facut ciorbita asta, voiam sa golesc congelatorul pentru ca eram in procesul de mutare inapoi acasa (prietenii stiu de ce :) ) Asa ca am folosit ceva legume congelate. A fost o ciorbita buna. :P
Spalam rata si pieptul de pui si le punem la fiert. Spumuim din cand in cand. Curatam telina,morcovul si ceapa. Taiem morcovul si telina bucati, iar ceapa o lasam intreaga. Dupa ce nu mai iese spuma, adaugam bucatile de morcovi si telina si ceapa intreaga. Cand sunt fierte carnea si legumele, le scoatem din ciorba, strecuram supa si scoatem carnea de pe oase. Blendam legumele fierte (fara ceapa). Punem supa strecurata pe foc, adaugam legumele blendate si carnea. Batem ouale cu smanatana, adaugam putin cate putin supa apoi turnam amestecul in supa. Oprim focul si adaugam leurda si patrunjelul tocate. Pofta buna!