Bors de miel

de pity19 in Ciorbe, 13 Apr 2014 | 3199 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de miel
  • o punga taitei
  • 4 linguri de bors magic
  • 3 lg pasta de tomate
  • sare,piper
  • vegeta
  • un morcov
  • o ceapa
  • patrunjel o leg
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de miel:

Intr-o oala adaugam apa ( 5-6 l ) , dupa care adaugam carnea , lasam sa fiarba. Intre timp curatam morcovul, taiem marunt, ceapa o tocam marunt, patrunjelul il tocam si pe el. Intr-o tigaie punem putin ulei, dam la foc mic, adaugam morcovul taiat, ceapa, o mana de patrunjel, o lg pasta de tomate si lasam pe foc 10 minute. Cand carnea este fiarta adaugam prajeala, taiteii, pasta de tomate, patrunjelul, condimentele si borsul. Lasam la fiert 20 de minute si stingem focul!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cap de miel - ciorba nr. 100-