Ciorba din perisoare de pui

de JulyCris in Ciorbe, 23 Ian 2014 | 3443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de pui
  • 1 ou
  • 3-4 cepe
  • 1-2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • delikat
  • suc de rosii
  • fidea
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel tocat marunt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din perisoare de pui:

Se umple o oala cu apa si se da in clocot. Se da focul mic si se adauga cu grija perisoarele facute din: carnea amestecata cu oul,putin patrunjel tocat si delikat.(eu nu folosesc la compozitia de perisoare ceapa sau orez).

Se ia spuma de deasupra,iar cand nu se mai formeaza spuma se adauga legumele taiate marunt. Cand sunt aproape fierte se adauga sucul de rosii.(folosesc rosii facute in casa).Se mai pune delikat sau sare dupa gust si se mai lasa la fiert 15-20 de minute. Se pune o mana de fidea,se mai lasa 5 minute. Se opreste focul si se pune patrunjelul tocat marunt.

TIPS-URI

1

Uleiul se adauga si el in ciorbita deoarece carnea de pui e foarte slaba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din perisoare de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din piept de pui