Ciorba de perisoare de pui cu paste si smantana

de Bya Ralu in Ciorbe, 8 Mai 2018 | 5309 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru perisoare:

  • o caserola de carne tocata de pui
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 galbenus ou
  • vegeta

Pentru ciorba:

  • apa
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • paste micute
  • 1 albus de ou
  • 2 linguri smantana
  • vegeta
  • praf bors cu smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare de pui cu paste si smantana:

Intr-o oala punem apa la fiert.

Ceapa o tocam marunt, morcovul il dam pe razatoarea mare, le calim cu ulei de masline si le punem in oala de ciorba.

Intr-un castron punem carnea de pui, tocam 1/2 ceapa alba, condimentam si punem galbenusul de ou, amestecam bine compozitia si formam perisoarele pe care le punem intr-o farfurie, le dam la frigider 10 minute.

Se pun perisoarele in ciorba si se lasa la foc potrivit sa fiarba.

Pastele se pun intr-o craticioara in apa clocotita la fiert. Cand sunt gata, se strecoara si se pun in ciorba.

Albusul il batem bine si il facem franjuri in ciorba.

La sfarsit cand este gata, dam oala de pe foc, amestecam smantana cu praful de bors, punem putina zeama fierbinte si amestecam sa se tempereze. Se toarna compozitia in ciorba si se amesteca usor.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare de pui cu paste si smantana" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu varza