Ciorba din coasta afumata

de silvi0ara in Ciorbe, 10 Mai 2010 | 11623 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg coasta afumata
  • 2-3 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 pastarnac radacina
  • 1 ceapa uscata
  • 1 legatura ceapa verde
  • ½ telina
  • 2 ardei grasi
  • 2-3 rosii(sau o cutie rosii in suc )
  • 2 l apa
  • 1 l bors proaspat
  • 2 oua
  • 1 legatura leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din coasta afumata:

Se portioneaza coasta,apoi se pune la fiert intr-o oala cu 2l de apa rece.Cand a facut spuma se curata bine cu o spumiera.Se lasa sa fiarba la foc mic sau in oala sub presiune(eu folosesc oala sub presiune).Dupa ce a fiert coasta pe treisferturi se adauga zarzavatul tocat cubulete si sarea dupa gust.Se lasa sa fiarba pana ce carnea este bine facuta,apoi se adauga rosiile se mai lasa 5-10 minute sa fiarba si se adauga borsul..Cine prefera poate aduga si putina fidea. Se drege cu zdrente de ou si leustean.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din coasta afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

lia maria 1

11.05.2010, 09:26

vin si eu cu lingura, poate ti-a mai ramas ceva...5 furculite

silvi0ara 1

11.05.2010, 11:36

Sigur,va astept,iar pentru Ela,doar desert.

Sylvia 1

11.05.2010, 15:31

Excelenta reteta , multumim

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de curcan