Ciorba de varza cu broccoli

de Bya Ralu in Ciorbe, 9 Mai 2014 | 7021 vizualizari

 

o ciorba lejera de vara ,se poate folosi un ciolan intreg,mie imi ramasese o jumatate si a fost suficient

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • cateva buchetele de broccoli
  • 1/2 ciolan afumat
  • 1/2 ardei kapia
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 rosie mare
  • 1-2 morcovi
  • 3 linguri ulei de masline
  • vegeta,piper alb
  • tarhon in otet
  • 1 lingura de bors maggi
  • 3-4 linguri smantana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu broccoli:

Ciolanul afumat se pune in apa rece la fiert,pentru circa 30-40 minute.

Morcovul il taiem rondele,ceapa verde o tocam marunt,ardeiul kapia cubulete si le calim in uleiul de masline.

Legumele calite se pun in oala de ciorba,iar ciolanul il scoatem si il taiem bucati mici si le punem inapoi in oala.

Varza se da pe razatoarea mare se lasa intr-un castron,frecata cu sare cateva minute.

Se stoarce varza de zeama si se pune in oala de ciorba,adaugand si condimentele,tarhonul,buchetelele taiate de broccoli si rosia taiata cuburi.

Se lasa la foc mic sa fiarba.

Cand e gata se opreste focul,se amesteca smantana ,impreuna cu cate 1 polonic de ciorba(pentru a nu se branzii),se repeta proceduraa,se amesteca bine si se toarna compozitia in ciorba.

TIPS-URI

1

Se presara patrunjel proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă rusească de varză roșie (Shty s krasnai kapusti)