Ciorba de porc a la grec

de dariadeea in Ciorbe, 6 Iun 2013 | 11566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura patrunjel
  • 3-4 linguri orez
  • 2 galbenusuri
  • 150 g smantana
  • sare,bors magic
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc a la grec:

Mai intai am pus carnea taiata cuburi potrivite(dupa gust se portioneaza) la fiert in apa cu un pic de sare.Am luat spuma ori de cate ori este nevoie.

Intre timp am curatat legumele,pe cate le-am tocat si le-am pus la calit intr-o alta oala.Cand carnea este aproape fiarta ,se strecoara supa de la ea peste legume ,se pune si carne ,se adauga orezul si patrunjelul tocat si se lasa in continuare la fiert.Cand au fiert toate,am batut galbenusurile cu smantana ,am adus la aceeasi temperatura cu supa din oala si am turnat smantana.Am pus bors magic dupa gust,am mai lasat un clocot si am oprit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc a la grec" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu paste