Ciorba cu carne de porc si cartofi

de Denissa in Ciorbe, 22 Oct 2011 | 6860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc (de preferabil si un os)
  • morcovi
  • telina
  • 1 dovlecel
  • 2 ardei
  • cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de porc si cartofi:

Se pune carnea de porc la fiert in apa cu putina sare. Cand fierbe se ia spuma de deasupra.

Separat de curata legumele, ardeii si dovlecelul se taie cubulete, morcovii si telina se dau pe razatoarea mica.

Cand carnea este aproape fiarta se scoate si se taie cubulete, se adauga zarzavatul, cartofii si se lasa sa fiarba.

Se potriveste de sare, se pot face si zdrente de ou.

Se adauga verdeata la sfarsit.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de porc si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terină de porc cu cartofi și ciuperci - Un preparat savuros și sățios

ieri la 11:02

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

pe 22.12 la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

pe 22.12 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]