Ciorba de perisoare din piept de pui

de Krystyan Trendy in Ciorbe, 3 Noi 2013 | 5465 vizualizari

 

30 perisoare

 

INGREDIENTE

  • 6 cepe micute
  • 3 morcovi
  • 1 piept mare de pui (800g)
  • 150g orez
  • marar
  • patrunjel
  • 2 oua
  • 1 ardei gras
  • 3-4 frunze de telina
  • 6 rosii decojite
  • sare
  • 100 ml bors
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare din piept de pui:

Se dezoseaza pieptul de pui,se spala cu apa rece,apoi se toaca prin masina de tocat.

Curatam cepele ,le spalam , apoi 2 cepe curatate se toaca prin masina de tocat sau se dau pe razatoarea mica. Adaugam la compozitia de perisoare,sarea,mararul (spalat si tocat marunt),ouale,3 linguri de orez (75g) si putin piper .Amestecam bine compozitia.

Separat se pun intr-o oala 3 l apa cu sare(dupa gust).Adaugam pe rand ,2 cepe tocate ,3 morcovi (spalati si tocati cubulete),ardeiul gras ( curatat de seminte ,spalat si tocat cubulete). 

Separat intr-o tigaie ,calim 2 cepe tocate marunt cu putin ulei.Adaugam rosiile decojite (de preferat tocate cubulete),putina sare si lasam sa se inabuse putin.Sosul de rosii obtinut il rasturnam in oala cu legume (cand legumele sunt fierte).

Apoi spalam frunzele de telina, le tocam si le  adaugam la ciorba ,adaugam borsul strecurat,restul de orez si  lasam 5 minute sa clocoteasca .

Intr-un bol micut punem putina apa calduta si incepem sa facem perisoarele.Formam bilute de marimea unei nuci. Din cand in cand umezim mainile cu apa calduta pentru a nu se lipi perisoarele.

Punem perisoarele usor in ciorba, lasam 5-10 minute sa fiarba ,apoi oprim flacara si mai lasam 10 minute acoperit.

Se serveste calda cu putin patrunjel tocat .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde cu perisoare