reteta cu nr 170.....am ajuns si pana aici :))))
Curatam ceapa alba si o taiem marunt.Taiem si ceapa verde rondele.Curatam ardeiul gras si il tocam marunt,La fel si morcovii.Curatam gulia si o lasam bucata intreaga,la sfarsitul prepararii o scoatem din ciorba si o aruncam.
Intr-o oala punem putin ulei si apa in care adaugam legumele taiate,mazarea si lasam 4minute pe foc,apoi completam cu apa,sare si piper.Punem si aripile si gulia, lasam sa fiarba 20minute.
Curatam cartofii si ii taiem marunt.Decojim rosiile si le taiem cubulete.Punem in ciorba cartofii si rosiile.Punem si punga de amestec de legume,bulionul si mai lasam pe foc 20minute.Cu 3minute inainte sa terminam ciorba,adaugam cus-cus-ul si borsul,mai condimentam dupa gust cu sare,piper sau vegeta.Scoatem gulia si o aruncam.Oprim focul si presaram patrunjel si leustean tocat.Servim cu smantana.