Ciorba acra de pui

de simona72 in Ciorbe, 12 Apr 2013 | 29381 vizualizari

 

La prepararea ciorbei am participat cu instructiuni si cu potrivirea ei de sare si acreala....restul sotul...

 

INGREDIENTE

  • am transat un pui si am folosit pt ciorba grasimea, gitul si cosul pieptului
  • 2 morcovi
  • 1pastirnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 fir apio
  • 1 ceapa
  • 1 cescuta orez
  • sare
  • 1legatura frunze patrunjel proaspat
  • bors proaspat sau 1/2 plic bors magic
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra de pui:

Carnea o punem in oala de ciorba impreuna cu aproximativ 3 litri apa, depinde cita ciorba vreti sa faceti, le punem pe foc, iar cind aproape da in clocot luam spuma formata deasupra. Cind supa este limpede si nu mai are spuma punem toate legumele taiate ca pt ciorba. Cind carnea si legumele sunt aproape fierte, spalam orezul in mai multe ape si-l punem in ciorba. Dupa ce a fiert orezul potrivim de sare si acreala cu bors (eu de data asta nu am avut si am folosit bors magic), lasam sa dea un clocot oprim focul si punem patrunjel proaspat tocat.

Servim cu o lingura de smantina in farfurie.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]