Ciorba de fasole rosie, reteta simpla si gustoasa ca la mama acasa
O reteta simpla si plina de savoare, ca la mama acasa. Fiecare lingura este o calatorie in bucataria copilariei, unde gustul autentic al ingredientelor si mainile maiestre ale mamei creau magie in farfurie
Ingrediente pentru Ciorba de fasole rosie, reteta simpla si gustoasa ca la mama acasa:
Cum preparam Ciorba de fasole rosie, reteta simpla si gustoasa ca la mama acasa:
Curatam ceapa, morcovul si pastranacul.
Le spalam, ceapa se toaca marunt, morcovul si pastarnacul se taie rondele.
Calim legumele in ulei, punem foaia de dafin, sare si piper dupa gust, pasta de tomate.
Adaugam cca 1,5l apa in oala, lasam sa fiarba legumele la foc mic.
Cand sunt fierte adaugam fasolea rosie din conserva.
Mai dam cateva clocote, presaram tarhon uscat, partunjel verde tocat.
Stingem focul, lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele si servim.
Pofta buna!
Nu stiu daca o sa fiti si voi de acord, dar mie mi se pare ca Fasolea batuta cu ceapa caramelizata, asa... e cea mai buna mancare de post, dar nici o Salata de fasole verde cu maioneza nu ar fi rea :)
Dar de o Fasole cu ciolan afumat ce spuneti?