Ciorba de dovlecei

de Sim0na in Ciorbe, 5 Iun 2012 | 9789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei potriviti
  • ½ ardei gras rosu
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 morcov
  • 2 linguri orez
  • 4 rosii coapte
  • 2 linguri bors magic
  • ulei
  • sare
  • 3 litri apa
  • leustean
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei:

Ceapa am tocat-o marunt si am pus-o la calit in putin ulei.  Morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjelul le-am dat prin razatoarea mare si am  taiat si cateva rondele. Am adaugat si radacinoasele peste ceapa inmuiata putin, iar la urma am pus si ardeiul tocat. Am lasat sa se caleasca putin, apoi am adaugat 3 litri de apa calduta, adaugand 1 lingura de sare. Am lasat sa fiarba cca 30 minute. Am adaugat dovlecelul curatat si taiat bucati si orezul si am mai lasat cateva minute. Intre timp am oparit rosiile, le-am curatat de coaja si le-am tocat marunt. Le-am adaugat si pe acestea in ciorbita. Cand toate legumele au fost fierte am adaugat borsul si verdeata tocata marunt, am portivit de sare si am oprit focul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

bettyC 1

12.06.2012, 11:52

arata superr SIMONA

bettyC 1

12.06.2012, 11:53

Sim0na 1

12.06.2012, 12:33

Betty, mercic

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba alba de dovlecei