Ciorba de dovlecei

de Sim0na in Ciorbe, 5 Iun 2012 | 9856 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei potriviti
  • ½ ardei gras rosu
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 morcov
  • 2 linguri orez
  • 4 rosii coapte
  • 2 linguri bors magic
  • ulei
  • sare
  • 3 litri apa
  • leustean
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei:

Ceapa am tocat-o marunt si am pus-o la calit in putin ulei.  Morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjelul le-am dat prin razatoarea mare si am  taiat si cateva rondele. Am adaugat si radacinoasele peste ceapa inmuiata putin, iar la urma am pus si ardeiul tocat. Am lasat sa se caleasca putin, apoi am adaugat 3 litri de apa calduta, adaugand 1 lingura de sare. Am lasat sa fiarba cca 30 minute. Am adaugat dovlecelul curatat si taiat bucati si orezul si am mai lasat cateva minute. Intre timp am oparit rosiile, le-am curatat de coaja si le-am tocat marunt. Le-am adaugat si pe acestea in ciorbita. Cand toate legumele au fost fierte am adaugat borsul si verdeata tocata marunt, am portivit de sare si am oprit focul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

bettyC 1

12.06.2012, 11:52

arata superr SIMONA

bettyC 1

12.06.2012, 11:53

Sim0na 1

12.06.2012, 12:33

Betty, mercic

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba alba de dovlecei