am facut un obicei sa pastrez tulpina de la broccoli la congelator si s-o folosesc la ciorbe
Curatam legumele,le spalam si le taiem dupa preferinta.
Calim mai intai ceapa si ardeiul in 2 linguri de ulei.
Adaugam rosiile taiate,morcovul taiat cubulete, boabele de piper si foaia de dafin.
Punem 3-4 cani cu apa,oasele (spalate in apa rece) si lasam cca.30 minute oala acoperita la foc potrivit.
Incercam cu o furculita carnea, daca patrunde furculita prin ea, e momentul sa adaugam tulpina de la broccoli taiata bucati si cartofii taiati cubulete. Mai adaugam 3 cani cu apa si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se desprinde carnea de pe oase si fierb legumele.
La final adaugam pasta de tomate, condimentam dupa gust si mai dam cateva clocote.
Presaram verdeata tocata si servim.
Pofta buna!