Ciorba de cartofi cu carnat afumat

de AlinaL in Supe/Ciorbe, 22 Ian 2010 | 12137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2-3 bucati de carnat afumat (gros si lung cat un deget )
  • 250 gr. smantana
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu carnat afumat:

 

Intr-o oala se pune 2 linguri de ulei, ceapa si putina apa. Se lasa la foc mic pana se inmoaie ceapa, apoi se completeaza cu apa necesara pentru ciorba.Eu am mai pus si 2 linguri de pasta de ardei.

Se taie carnatul rondele subtiri si se rastoarna peste apa care fierbe.Dupa cateva minute se adauga si cartofii taiati ceva mai mici ca pentru piure . Se potriveste de sare si piper. Dupa 20-25 minute de cand am luat oala de pe foc, se amesteca smantana cu cateva linguri (7-8) de ciorba si se pune continutul in oala.

La final se adauga verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu carnat afumat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

madi_marin 1

22.01.2010, 17:20

imi plac ciorbele cu afumatura si smantana.....mmmmmm.....o nebunie.

Teo 1

23.01.2010, 17:00

Ciorba de cartofi este una din prefratele familiei mele, dar cu carnat afumat nu am facut niciodata, suna interesant si o sa incerc cat de curand; cred ca este buna...mai ales acrita cu zeama de varza

elena1988 1

02.02.2011, 16:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]