cei mici vor fi foarte impresionati......................si vor papa tot tot tot din farfurie...........
Galustele imperiale:
Se spala bine pieptul de curcan
se curata morcovii,patrunjelul,telina, si se pun la fiert in apa cu sare,se pune si ceapa curata si frunzele de patrunjel si telina(eventula le legati putin si la final le scoateti afara)
Se lasa sa fierba bine pana ce carnea e fiarta apoi se strecoara supa si se pun galustele imperiale,care se fac astfel:
Se amesteca ouale ,grisul,faina,cascavalul ,grisul (toate cantarite)si untul moale se mixeaza bine toate apoi se unge o tava cu putin unt sau ulei si se pune compozitia de galuste in tava,se da tava la cuptor 13-14 minute nu mai mult la 160 grade (eu am miscat din greseala butonul de la temp si s-au bronzat `putin),apoi se scot se taie in formele dorite si se pun in supa sa mai fiarba 5-7 minute apoi se stinge focul
Cu siguranta vor fi foarte incantati atat piticii cat si adultii
Se poate servi cu morcovei din supa ,carnita si patrunjel verde
PS:Probabil veti zice a ce sa le mai pun la cuptor ,e prea mult de lucru,dar credeti-ma chiar merita