Ciorba cu pastai

de Lorra in Ciorbe, 26 Iun 2013 | 6997 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. pastai
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 pastarnac
  • 100 ml suc de rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • smantana
  • 4 l. apa
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu pastai:

Se pune apa la fiert cu putin ulei. Se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul gras tocate.

Intre timp se pregatesc pastaile, se indeparteaza coditele, se spala bine si se rup dupa preferinta, apoi cartoful se taie cubulete.

Cand legumele din oala au fiert, se adauga pastaile si cartofii.

Cand toate au fiert, se pune sucul de rosii si se mai lasa 10 min. la fiert.

Se adauga patrunjelul tocat, sucul de lamaie (dupa preferinta), sarea dupa gust si se opreste focul.

Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu pastai" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume dreasa cu ou