Ciocolata alba cu coacaze

de alldaycooking in Dulciuri, 3 Aug 2012 | 4362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt de cacao
  • 20 gr unt
  • 25 gr lapte praf
  • 1/2 pastaie de vanilie
  • cateva picaturi de extract de stevia (optional)
  • 1 mana de coacaze negre deshidratate
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata alba cu coacaze:

Untul de cacao si untul le-am pus la topit pe baie de aburi. Nu am asteptat sa se topeasca complet untul, am luat de pe foc si am amestecat pana cand s-au topit. Am adaugat laptele praf, cateva picaturi extract de stevia si miezul de la jumatate de vanilie. Am amestecat cu ajutorul telului pana cannd s-a omogenizat foarte bine ciocolata. In forme mici am pus coacaze negre deshidratate. Deasupra coacazelor am pus ciocolata cu ajutorul unei linguri. Se lasa la rece pana cand se intareste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata alba cu coacaze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

alldaycooking 1

05.08.2012, 09:02

Ma bucur ca iti plac!

iry-gabriela 1

05.08.2012, 12:19

unde gasesc si eu forme ca ale tale ?

alldaycooking 1

05.08.2012, 13:23

le-am cumparat de la Kaufland, sunt forme pentru gheata.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa cu biscuiti si nuca caramelizata