Chiftelute crocante

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2011 | 9427 vizualizari

 

Chiftelute mai bune decat cele "confectionate" in tuci la foc de lemne nu cred ca exista.............prin vara am fost la tara ,la sora lui George.Ne-a venit mareata idee de a praji chiftelutele afara,in tuci ,la foc de lemne.Sa va spun cum au iesit?.........................,numai daca veti gusta,atunci papilele voastre gustative vor simti cu adevarat gustul .

Se servesc atat calde cat si reci ,ca atare sau alaturi de o garnitura si o salata.

Erau atat de bune si mirosea asa de frumos incat noi am "furat"si am mancat asa fierbinti chiar la fata locului.

 

INGREDIENTE

  • 300 g piept de pui dezosat
  • 200 g carne de vitel
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 4-5 catei de usturoi
  • marar verde
  • faina
  • fulgi de porumb
  • putina apa minerala.
  •  ulei
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute crocante:

Se trece prin masina de tocat carnea si odata cu ea ceapa si usturoiul. Se adauga apoi ouale si mararul.Se amesteca bine cu mana.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se adauga putina apa minerala (le face mai pufoase).Se amesteca bine.Cu mana inmuiata in apa se formeaza bilute care se tavalesc prin faina si apoi prin fulgii de porumb maruntiti.

Pana aicea ne-am ocupat noi fetele ,de aici inainte i-am inmanat stafeta lui George..................hihihi.

Deci a pregatit focul,a pus ulei in tuci ,l-a infierbantat si apoi rand pe rand a prajit chiftelele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (63)

Bucataras Medi 1

23.10.2011, 19:57

Menaaaaaaaaaaaa.scumpa ,draga ,iubita mea...................

gaby_duceag 1

23.10.2011, 20:01

Medi, tu ce faci?
iti faci de cap, ca de obicei.
asa-i?

Bucataras Medi 1

23.10.2011, 20:09

nu,imi fac de picioare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza, piept de pui si conopida