Chiftele prajite

de susu in Porc, 1 Ian 2011 | 9661 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata amestec vita si porc
  • 2 cepe
  • Cativa catei de usturoi
  • 1 cartof mic
  • 1 morcov
  • ½ legatura patrunjel
  • 1 ou mare
  • Vegeta
  • Cimbru uscat
  • piper
  • Alte mirodenii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele prajite:

Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in putin ulei dupa care se amesteca cu carnea, oul, patrunjelul tocat, morcovul si cartoful date prin masina de tocat. Cine doreste o reteta mai sanatoasa evitati calirea cepei si adaugati-o direct la compozitie.Se potriveste de condimente si sare.Din aceste cantitati ies aproximativ 15 chiftele. Eu cumpar deobicei carne proaspata pe care o toc pe loc. Se amesteca bine si se formeaza chiftelute mai mari sau bilute. Ca sa nu se lipeasca de maini umeziti-va palmele cu apa. Se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se aseaza pe servetele pentru a absorbi surplusul de ulei. Se servesc atat calde alaturi de un piure de cartofi sau reci cu mustar si paine

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata, pane