Frigarui de porc cu sos Satay

de Mitinita in Porc, 9 Oct 2014 | 3558 vizualizari

 

Sosul Satay se poate prepara si in casa, contine si arahide, printre altele.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de carne de porc,macra
  • 2-3 linguri de sos satay
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de porc cu sos Satay:

 

Taiem carnea in cuburi de marime egala. Amestecam impreuna cu sosul satay si lasam deoparte 30 de minute.

Daca folosim pentru frigarui bete din lemn,acestea trebuie puse in apa o jumatate de ora,ca sa nu se arda mai in timp ce se face carnea.

Infierbantam gratarul si punem carnea pe betigase. Rumenim pe fiecare parte.

Se serveste cu orez la aburi si o salata cu sos de soia si otet din vin alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc cu sos Satay" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

ieri la 08:46

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

pe 23.04 la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de porc la gratar