Pastai cu carne

de Dya Daniela Andrei in Porc, 27 Iun 2011 | 25398 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastai
  • 1/2 kg carne (pulpa de porc sau cotlet)
  • 1 morcov ras
  • ceapa dupa gust (eu de obicei folosesc foarte multa)
  • 2-3 catei de usturoi
  • patrunjel si marar verde
  • condimente dupa gust (sare si piper)
  • o cutie de rosii cu usturoi
  • 1-2 cani de apa/supa de carne
  • 2-3 linguri cu ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai cu carne:

Ceapa tocata marunt  o punem la calit. Cand aceasta devine translucida, adaugam pastaile curatate si spalate si le lasam sa fiarba pentru 30 de minute (nu este necesar sa adaugam apa pentru ca vor lasa pastaile suficient pentru a fierbe). Separat rumenim carnea, impreuna cu 2-3 cepe, dupa care o punem la un loc cu pastaile, condimentam si adaugam rosiile si usturoiul taiat in felii subtiri lasand sa scada la foc mic, pana ce are aspect legat.

Ornam cu patrunjel si marar proaspat tocat. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]