Chiftele din piept de curcan

de gabriela_aysondu in Curcan, 19 Noi 2013 | 26777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept curcan
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din piept de curcan:

Spalam pieptul si il tocam.

Intr-un castron punem carnea,oualele,ceapa si cartoful pe care le-am dat prin razatoarea mica si le-am scurs de zeama,usturoiul dat prin razatoarea mica,sare,piper,pesmet si omogenizam.

Formam chiftelele,le dam prin faina si le prajim in uleiul incins.

POFTA BUNA !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Rocsi 1

19.11.2013, 20:32

Mmm ce bune!

tanyapatap 1

19.11.2013, 22:23

DIANA B 1

27.11.2013, 17:07

Ihi , cre'ca farfuria aia de prezentare mi-ar fi de ajuns la o masa(fara paine)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate