Chiftele din legume

de Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2015 | 3914 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi,
  • 2 cepe,
  • 2 dovlecei,
  • 3-4 cartofi,
  • 4-5 catei de usturoi,
  • 1 legatura marar,
  • 3 oua,
  • sare, piper,
  • pesmet,
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din legume:

Curatam morcovii si cartofii si ii punem in apa cu sare la fiert.

Intre timp dam pe razatoare dovlecelul si il lasam sa se scurga de zeama intr o sita.

Ccuratam ceapa si o dam pe razatoare, iar usturoiul il curatam si il pisam.Tocam mararul si le lasam deoparte.

Cand legumele au fiert le lasam putin sa se raceasca apoi le dam pe razatoarea cea mare punem si ouale potrivim de sare si piper apoi omogenizam bine, bine compozitia.

Intr-o tigaie punem ulei la incins iar intr-o farfuriuta pesmetul, luam din compozitie si formam chiftelute pe care le dam prin pesmet, apoi le prajim in uleiul incins, se scot pe un prosop de hartie pentru a absorbi uleiul in exces.

Pofta Buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chiftele de legume