Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Sunt foarte bune, gustoase, usor de facut si excelente pentru mese festive!
Branza sarata o dam pe razatoare mica si o amestecam cu oul.
Aluatul de foietaj il intindem putin, il taiem in 2 pe lungime, apoi il ungem cu galbenusul de ou amestecat cu apa/lapte.
Umplutura de branza o asezam pe marginea dreptunghiurilor, sa fie uniforma, apoi rulam usor pana obtinem un rulou.
Asezam rulourile obtinute, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem din nou pe fiecare cu galbenusul de ou amestecat cu apa/lapte, iar cu un cutit bine ascutit le crestam pe jumatate pentru a se coace uniform si pe interior. Presaram deasupra susan si le bagam la cuptor pentru 40-45 minute.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola