Chiftele de pui la cuptor

de Maria24 in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2014 | 6615 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne tocata de pui (eu am folosit piept de pui)
  • 1 cartof mare
  • 2 morcovi medii
  • 1 ceapa (cu ceapa verde ies mai bune)
  • 1 ou (eu am folosit doar jumatate)
  • sare
  • piper
  • cimbru (puteti pune ce condimente doriti)
  • marar
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui la cuptor:

Se fierbe cartoful, apoi se face piure. Se dau morcovii si ceapa pe razatoarea fina, se scurg bine. Se amesteca toate ingredientele, se sareaza si se condimenteaza, apoi se lasa 15 min in frigider.

Se formeaza chiftelele (eu le-am facut putin mai mari pentru ca se mai strang in cuptor), se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de aprox. 40 min (la jumatatea timpului se intorc pe cealalta parte).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu carne de pui, ciuperci pleurotus si leurda