Chiftele de pui la cuptor

de Maria24 in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2014 | 6359 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne tocata de pui (eu am folosit piept de pui)
  • 1 cartof mare
  • 2 morcovi medii
  • 1 ceapa (cu ceapa verde ies mai bune)
  • 1 ou (eu am folosit doar jumatate)
  • sare
  • piper
  • cimbru (puteti pune ce condimente doriti)
  • marar
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui la cuptor:

Se fierbe cartoful, apoi se face piure. Se dau morcovii si ceapa pe razatoarea fina, se scurg bine. Se amesteca toate ingredientele, se sareaza si se condimenteaza, apoi se lasa 15 min in frigider.

Se formeaza chiftelele (eu le-am facut putin mai mari pentru ca se mai strang in cuptor), se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de aprox. 40 min (la jumatatea timpului se intorc pe cealalta parte).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (1)

Rocsi 1

06.10.2014, 20:31

Ce bune sunt chiftelele la cuptor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui in aluat, preparate la multicooker