Aceasta placinta este o adaptare a retetei de lasagna a Elei .Am plecat cu un gand in bucatarie ,dar am ajuns cu altul .
Framantam aluatul si il lasam la dospit.
Ciupercile le taiem cuburi si le punem la calit cu ceapa si usturoiul in 2 linguri de ulei ,cand sunt gata adaugam smantana si potrivim de sare si piper.
Eu le-am pasat cu bladerul .
Pulpele le taiem cubulete si le inabusim in 100 ml apa ,cand a saczut apa ,adaugam 1 lingura de ulei si rumenim putin,apoi condimentam dupa gust.
Adaugam cuburile de pui in pasta de ciuperci.
Dam branza e razatoare.
Aluatul obtinut il impartim in 3 si intindem 3 discuri sau depinde de forma tavii pe care o veti folosi.
Ungem tava cu unt ,punem o foaie intindem jumatate din compozitia de ciuperci cu pui ,presaram un strat generos de branza ,apoi punem o alta foaie ,intindem compozitia de ciuperci (mai pastram 2 linguri) presaram branza,apoi o alta foaie o ungem cu pasta ramasa si presaram iar branza.
O coacem la foc mediu .