Chiftele de ciuperci

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2011 | 6970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10-12 ciuperci mai marisoare
  • 1 ou
  • 1 felie de paine
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • cimbru
  • sare, piper
  • putina faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de ciuperci:

Curatam ciupercile si le punem la fiert in apa in care am pus piper boabe, 1 frunza de dafin, sare si oregano. Lasam sa fiarba 5 minute apoi le scurgem bine de apa.


Tocam foarte marunt ciupercile, ceapa si usturoiul. Eu am folosit robotul. Adaugam apoi oul si felia de paine inmuiata in putin lapte. Condimentam cu sare, piper si cimbru.

Cu mana uda formam chiftelute pe care e tavalim prin faina iar apoi le plonjam in uleiul incins.

Dupa ce s-au rumenit bine le scoatem pe servetele absorbante pentru a elimina surplusul de ulei.

Sunt la fel de bune atat calde cat si reci.

Inspiratia

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca cu sunca ,ciuperci si sos