Chiftele de ciuperci

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2011 | 6548 vizualizari

COMENTARII (66)

Cris2711 1

07.08.2011, 20:54

La Ancuta 1

07.08.2011, 22:56

Diva, Cris

iubitik 1

08.08.2011, 00:27

omg arata super trebuie sa le incerc

MotanLaOale 1

08.08.2011, 08:35

La Ancuta 1

08.08.2011, 10:08

iubitik sper sa-ti placa

La Ancuta 1

08.08.2011, 10:08

Multumesc Vladimir

Bunica 1

09.08.2011, 13:47

Foarte bune !

La Ancuta 1

09.08.2011, 13:58

Multumesc Bunica

auroravoicu 1

09.08.2011, 14:19

Chiar nu mai stiam ce sa le dau de mancare copiilor.Aceste chiftelute cu siguranta le vor fi pe plac.Arata minunat

La Ancuta 1

09.08.2011, 14:59

Aurora ma bucur ca te-am putut ajuta. Sper sa le placa copiilor

mamaieelena 1

09.08.2011, 21:38

delicioase

La Ancuta 1

09.08.2011, 23:36

Multumesc Elena

LUK 1

11.08.2011, 14:59

Ligia Bxl 1

11.08.2011, 16:39

interesant ,nu am facut niciodata din ciuperci

La Ancuta 1

11.08.2011, 17:34

Florina

La Ancuta 1

11.08.2011, 17:35

Ligia sunt tare bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piftele de cartofi si telemea