Intr-un bol se spumeaza galbenusurile cu indulcitorul. Nu-si vor dubla volumul si nu se vor albi ca si atunci cand sunt batute cu zahar, dar e pe aproape :) Peste galbenusurile spumate se adauga branza degresata si scursa daca e cazul, branza Fagaras si esenta de vanilie si se mixeaza pana se amesteca bine. Separat se amesteca ingredientele uscate, adica amidonul cu praful de budinca si praful de copt si se toarna peste crema de branza. Se adauga coaja rasa de lamaie, apoi albusurile batute spuma. Se amesteca usor cu o spatula sau o lingura si se toarna compozitia intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt.
Din compozitie se pastreaza 3 linguri, in care adaugam cacao. Punem compozitia cu cacao intr-un posh si spritam buline din loc in loc. Nu arata chiar cum as fi vrut eu bulinutele mele, dar va asigur ca cheesecake-ul e un deliciu absolut.
Se coace cheesecake-ul o ora la foc mic in cuptorul preincalzit. Cand e gata, se scoate, se lasa sa se raceasca putin apoi se scoate pe un gratar pana se raceste de tot. La copt creste destul de mult dar se mai lasa dupa ce se scoate din cuptor.
Se serveste rece, pudrat cu indulcitor.