Chec (cu lapte condensat)

de rodicamaria in Prajituri, 16 Feb 2014 | 4639 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie (397 g) lapte condensat
  • 100 g merisoare confiate
  • 150 g papaya confiat
  • 175 g faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 40 g razatura de nuca de cocos
  • zeama de la o portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec (cu lapte condensat):

Se amesteca bine toate ingredientele si se toarna in tava de chec.

Se da la cuptorul incins in prealabil si se coace pana trece testul cu scobitoarea.

TIPS-URI

1

Este de preferat sa folosti fructe confiate neindulcite , ale mele au fost indulcite si a iesit un chec foarte dulce (avand in vedere ca si laptele condensat este indulcit).

2

Puteti folosi si stafide .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec (cu lapte condensat)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

rodicamaria 1

16.02.2014, 14:43

Foarte bun ! Si usor de facut ! Arunci toate in castron , amesteci si gata . Data viitoare o sa pun si zeama de lamaie ca sa nu mai fie chiar asa de dulce !

MotanLaOale 1

16.02.2014, 19:27

monik80 1

21.03.2015, 06:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vasilopita