Chec cu cacao si ciocolata alba

de Bya Ralu in Dulciuri, 28 Ian 2017 | 6222 vizualizari

 

Reteta luata de la Deyu si putin modificata! Tare bun!
Ca la bucatarasi acasa!

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 200 g zahar
  • 4 oua
  • 100 ml ulei
  • 100 ml apa
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 50 g ciociolata alba
  • 1 lingura cacao
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cacao si ciocolata alba:

Ouale se pun intr-un castron inalt si se mixeaza cu zaharul pentru cateva minute.

Se pune uleiul si se mixeaza in continuare.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt, esenta de vanilie si apa.

Mixam toata compozitia bine.

Intr-o tava de chec, punem hartie de copt, turnam din compozitia formata aproape toata (se pastreaza putin pentru a se amesteca cu cacaua.)

Peste compozitia ramasa, punem cacaua si mixam bine.

Turnam pe mijloc compozitia cu cacao.

Ciocolata alba o tocam cat mai marunt si o presaram deasupra peste cacao.

Se da la cuptorul preincalzit, pentru circa 30-40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao si ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

Bya Ralu 1

29.01.2017, 13:26

multumesc mult

loredanaaa 1

29.01.2017, 14:21

Am sa fac și eu , arata bine și e simplu de facut

Bya Ralu 1

29.01.2017, 15:09

da da e usor de facut si e tare bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert Sarah Bernard