Chec

de Mitinita in Prajituri, 23 Mar 2015 | 4158 vizualizari

 

Cand eram mici, nu era sfarsit de saptamana fara sa faca mama chec.

 

INGREDIENTE

  • 175 g zahar
  • 2 oua
  • 50 ml ulei
  • 150 ml lapte
  • 225 g faina
  • 1 plic praf de copt Dr Oetker
  • 2 linguri de cacao Dr Oetker
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • varf de cutit de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec:

Se preincalzeste cuptorul.

Se cerne faina si praful de copt.

Se mixeaza ouale cu zaharul, apoi se adauga alternativ uleiul si laptele si se amesteca.

Se tapeteaza tava de copt cu ulei si faina. Se pune trei sferturi din compozitie.

Restul compozitiei se amesteca impreuna cu cacaoa si se pune in tava.

Se da tava la cuptor si se coace checul cam 35-40 de minute sau pana cand iese scobitoarea curata.

Se lasa sa se raceasca si se feliaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec bicolor