Castraveti murati

de COSTEO in Muraturi, 4 Apr 2013 | 9565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • castraveti
  • telina
  • ardei iuti
  • marar uscat
  • morcov
  • usturoi
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti murati:

Castravetii se spala bine.Telina taiata felii, ardeii iuti se despica in doua, morcovul se curata si se taie rondele, se curata usturoiul.

Se pune pe fundul borcanului marar uscat, rondele de morcov, usturoi si telina si se aseaza unul cate unul castravetii. Pe la jumatatea borcanului mai punem un rand de legume si iar castraveti.

Se pune apa in borcan rece cu sare mare pt muraturi,1 lingura de sare la 1 litru de apa.

Lasam 3 zile apoi pitrocim borcanul si punem apa din el la fiert si cand e clocotita o punem in borcan. Legam borcanul la gura.

Se pune la loc racoros.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti murati" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Patricia Iordache 1

13.04.2013, 16:43

Ne potrivim Si la mine locul I il ocupa castravetii murati, apoi varza murata, apoi sfecla cu hrean

COSTEO 1

13.04.2013, 19:43

E bine si la mine la fel este clasamentul

Patricia Iordache 1

13.04.2013, 23:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati