O idee de pranz sau cina rapida: hotdog cu ceapa crispy, castraveti murati, un sos de iaurt cu castraveti si o mana de cartofi prajiti alaturi sau chiar in interiorul hotdogului.
Pune crenvustii la fiert.
Pregateste sosul de iaurt: combina iaurtul cu catraveti murati taiati cubulete si cu frunze de fenicul. Mie imi place aroma deosebita a feniculului, dar daca nu-ti e pe plac, inlocuieste-l cu marar.
Cum se face ceapa crispy: taie ceapa pestisor, adauga un praf de sare, piper, boia dulce sau iute si pesmet. Amesteca ingredientele apoi pune ceapa la prajit in ulei incins, la foc iute. Intoarce ceapa in tigaie pana se rumeneste pe toate partile si devine crocanta. Scoate-o pe un prosop de hartie, pentru a scapa de surplusul de grasime.
Prajeste cartofii apoi treci la prepararea hotdogilor cu ceapa crispy:
In fiecare chifla pune sos de iaurt pe lungimea ei, presara ceapa crispy, apoi cate un crenvusti sau doi. Eu am folosit chifle mai lungi si am pus cate 2 crenvusti in fiecare chifla, iar in final ne-am saturat doar cu cate un hotdog, atat de consistent a iesit.
Adauga rondele de castraveti murati, cativa cartofi pai, mai pune si ceva ceapa crispy, ketchup si decoreaza cu frunze de fenicul.
1
incalzeste chiflele inainte de a le umple;
2
poti inlocui sosul de iaurt cu un sos remoulade sau cu o maioneza facuta in casa