Ardei iuti in otet

de cristeena20 in Muraturi, 31 Aug 2014 | 4035 vizualizari

 

Sunt foarte simplu de facut si sunt ideali pentru a-i folosi la ciorbe

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ardei iuti
  • otet cat sa acopere ardeii in borcan
  • boabe de piper
  • 2 catei de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti in otet:

Spalam ardeii iuti si ii uscam cu un servetel absorbant. Eu am folosit 2 tipuri de ardei iuti, folosind din propria cultura din balcon. Deci ii voi savura cu atat mai mult...

Spalam borcanul si il umplem cu ardei, aranjati pe lungime, adaugam cateva boabe de piper si 2 catei de usturoi. Apoi turnam otet peste ei , cat sa acopere borcanul.

Inchidem bine borcanul . Ii folosim abia dupa cca 2-3 saptamani. Otetul e foarte bun la ciorbe . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

cristeena20 1

31.08.2014, 21:30

Multumesc!!! sa vedem cum au iesit dupa ce ii testez..maine fac o supa de cartofi cu carnati...

bianca92 1

31.08.2014, 22:34

chiar azi am vorbit cu bunica care imi zicea ca pus si pt mine cateva borcane

Rocsi 1

01.09.2014, 20:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti cu ceapa