Cascaval pane

de farfuriavesela in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2014 | 6703 vizualizari

 

Cand sunt in pana de inspiratie, pregatesc repede cascaval pane cu salata si am rezolvat problema cu pranzul sau cina.
Se pregateste foarte repede si este delicios !

 

INGREDIENTE

  • 4-5 felii de cascaval de 1 cm grosime
  • 2 oua
  • sare
  • faina
  • pesmet (sau paine uscata macinata)
  • 4-5 linguri ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Cum pregatim ?

-cele 2 oua le batem cu un praf de sare

-tavalim felia de cascaval prin faina, oua,pesmet si iar oua.

-punem tigaia cu putin ulei la incins pe aragaz

-prajim repede feliile de cascaval si pe o parte si pe cealalta

-le scoatem din tigaie si le lasam sa scurga de ulei (pe un gratar sau hartie absorbanta).

-servim cascavalul pane langa o salata de verde.

In 10 minute, o reteta haioasa si simpla si inca o farfurie vesela !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

07.04.2014, 17:25

tare bun

Bunica 1

07.04.2014, 20:07

Ce bine ti-a iesit!

Rocsi 1

07.04.2014, 20:36

Cat de bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu cascaval pane