Coronita cu branzeturi la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2013 | 5913 vizualizari

 

micul dejun este servit... :)

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 2 linguri pasta de rosii (in care am adaugat 2 linguri de apa rece)
  • busuioc uscat
  • 100 gr.branza telemea
  • 2 felii de cascaval (gata feliat)
  • 100 gr.cascaval ras
  • cateva masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita cu branzeturi la cuptor:

Lasam aluatul la dezghetat.

Il intindem pe masa de lucru si decupam un cerc cu ajutorul capacului de la tigaia dry cocker, apoi decupam mijlocul cu o cana.

Asezam aluatul in tava, ingrosam putin peretii exteriori ai tartei cu un alt rand de aluat (vezi foto) si ungem tarta cu pasta de rosii in care am adaugat 2 linguri de apa.

Presaram busuioc uscat; incepem sa decoram tarta dupa bunul nostru plac.

Lasam pentru final cascavalul ras care trebuie presarat ultimul peste intreaga tarta.

Dam tarta la cuptor pentru cca 30 min la temperatura medie spre mare si cand e aurie o scoatem din cuptor, o portionam si o servim asa fierbinte langa un pahar de suc de rosii.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita cu branzeturi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui cu ciuperci si cascaval