Cartofi umpluti cu mozarella si parmezan la slow cooker Crock Pot

de Panacris in Slow Cooker, 31 Oct 2020 | 2747 vizualizari

 

Mă bântuia rețeta asta de ceva vreme ;) În sfârșit i-a venit rândul! Se pare că va fi vedetă în CasaZmeilor! ;)
  P.S. Problema e că, vasul aparatului e prea mic, domnule ;) Numai așa de-o măsea pentru fiecare Zmeu ;) :)))

 

INGREDIENTE

  • Cartofi albi 4 bucăți mari,
  • Mozzarella cca. 100 g,
  • Parmesan, cca. 100 g,
  • Smântână cca. 100 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu mozarella si parmezan la slow cooker Crock Pot:

Cartofii se spală și se pun la gătit cu o cană de apă în vasul aparatului de gătit slow cooker Crock Pot, la programul HIGH 60 de minute. La un interval de 30 de minute se întorc pe partea cealaltă (ei nefiind acoperiți integral cu apă!) .

După ce s-au gătit cartofii, se scot din vas, vasul se curăță și se pregătește pentru copt.

Cartofiilor li se taie un capac translongitudinal și se scobește miezul, cu ajutorul unei linguri.

Miezul cartofilor se pasează, se amestecă cu mozzarella și parmesanul ras, cu smântâna  până ce se înglobează toate ingredientele.

Vasul ceramic curățat, se unge cu puțin ulei de măsline, se pun cartofii goliți, în care se adaugă umplutura de cartofi și lactate. Se lasă la gătit pentru cca. 60 de minute pe programul HIGH. Din când în când se ridică, capacul se șterge de aburi, iar la final se mai lasă 30 de minute necoperit pentru a prinde o crustă aurie.

Simplu și tare gustos.

 

Spor și poftă bună!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu mozarella si parmezan la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

01.11.2020, 20:39

Cat de mult iubesc eu acesti cartofi! Sunt tare, tare buni!

abstract01 1

02.11.2020, 22:41

buun

Sidy 1

27.10.2021, 08:25

Waw,,,cat de buni trebuie sa fie ! Musai trebuiesc incercati ! Am facut si eu ceva asemanator la Air Fryer...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Zacusca, reteta clasica la slow cooker Crock-Pot 4,7 L