Cartofi in sos alb

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2014 | 8090 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 200 ml smantana
  • 20 gr unt
  • 50 gr parmezan
  • 1 lingurita cu condimente pentru cartofi
  • sare
  • piper
  • ulei ( pentru prajit)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in sos alb:

Cartofii ii curatam de coaja , ii taiem cuburi si ii spalam sub jet de apa rece .

Punem mult ulei intr-o tigaie.Cand uleiul este bine incins punem cartofii.Presaram sare si piper si ii lasam la prajit.Cand s-au rumenit ,ii scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.

Separat topim untul intr-o tigaie antiaderenta.Adaugam smantana,condimentele,parmezanul si amestecam cu o spatula de lemn.Lasam la foc mic pana obtinem consistenta dorita.

Adaugam cartofii si amestecam bine.

Se servesc fierbinti.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu smantana si marar