Cartofi cu usturoi, in vas roman

de ArianaBala in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2011 | 5024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 1 capatana mare de usturoi
  • 1 lingurita de unt
  • patrunjel verde, tocat fin
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu usturoi, in vas roman:

Taiem cartofii rondele si ii punem intr-o tava (eu am fol. vasul roman)  unsa cu putin unt. Peste ei punem usturoiul pisat, piperul si sarea si amestecam.

Presaram patrunjelul si dam la cuptor aprox. 30 de minute.

Este o garnitura simpla si foarte gustoasa.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu usturoi, in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi in folie de aluminiu la cuptor