Cartofi copti la cuptor

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 24 Noi 2012 | 5514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • oua
  • sare
  • bacon
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti la cuptor:

Cartofi ii fierbem in apa cu sare  cat sa intre furculita in ei dupa ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca bine.

Ii curatam de coaja si ii taiem in doua daca sunt prea mari.

Eu cu o forma de facut fursecuri am taiat formele.

Am asezat o felie de bacon am adaugat cartoful si dupa un ou in forma taiata.

Am prins baconul in scobitoare si am asezat in tava am repetat pana am terminat ingredientele

Am adaugat o cana de apa in tava am acoperit cu folie alimentara si am dat la cuptor cca 30 min.

Cu 10 min inainte am luat folia de pe tava

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi gratinati cu muschiulet de porc la cuptor in vas roman