Carne de porc cu ananas

de mamaieelena in Porc, 17 Iun 2011 | 5914 vizualizari

 

Vrand sa-mi mai amintesc un pic de China am decis sa pregatesc carnea cu ceva fruct si asa am pregatit ceea ce urmeaza sa va descriu:

 

INGREDIENTE

  • 250-300 gr.carne de porc dar nu grasa
  • 2 fire de praz -partea alba
  • 2 fire de ceapa verde
  • 5 rondele de ananas din compot
  • sucul de la compot 100 ml
  • 1 lingurita amidon alimentar
  • mirodenii chinezesti(amestec)
  • 1 lingura sos de soia
  • 3 linguri ulei de masline
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu ananas:

Se pregateste carnea mai intai: curatata, spalata, tamponata cu hartie prosop si taiata cuburi de dimensiunea unei nuci normale. Dupa aceea curatam si ceapa si prazul si le taiem rondele.

Uleiul il punem in wok apoi adaugam carnea pe care o amestecam tot timpul pana se prajeste pe toate partile. Punem si prazul cu ceapa lasandu-le pana se vor inmuia bine. Intr-o tigaie de teflon punem rondelele scurse de zeama si ele la randul lor se vor tampona cu hartie si apoi puse in tigaie sa se rumeneasca usor. In wok punem si sucul de ananas dar si ananasul.

Intr-un castronel dizolvam amidonul cu putina apa in care mai punem si mirodeniile si sosul de soia, apoi adaugam acestea in wok peste carne se mai da un clocot si este gata.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu ananas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tochitura- reteta mea