Carne de porc cu ananas

de mamaieelena in Porc, 17 Iun 2011 | 5359 vizualizari

COMENTARII (16)

Lau 1

17.06.2011, 15:10

interesant

kamy 1

17.06.2011, 15:10

porc cu ananas nu am mai mancat dar gust de la tine,ca-s prima

kamy 1

17.06.2011, 15:10

lilik 1

17.06.2011, 15:16

gaby_gabytza 1

17.06.2011, 15:18

adry88 1

17.06.2011, 15:37

ce bunatate

MotanLaOale 1

17.06.2011, 16:14

divainbucatarie 1

17.06.2011, 16:25

ionela2682 1

17.06.2011, 16:55

oare c gust o avea...?

mirela0911 1

17.06.2011, 17:21

ce aoma buna trebuie sa aiba

RuxyRux 1

17.06.2011, 17:55

Exotica papica mamaie draga mea

mihaelaM 1

17.06.2011, 17:56

carne de porc cu ananas? nu stiu cum e ,nu am mancat dar cred ca e un deliciu

mamaieelena 1

17.06.2011, 19:17

multumesc pentru prezenta voastra la reteta mea dar va asigur ca este foarte gustoasa numai incercand veti afla cat de buna este

mena29 1

17.06.2011, 20:33

interesanta combinatie

Cris2711 1

18.06.2011, 19:22

buna

jolygina 1

18.07.2011, 07:15

foarte interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tochitura